email

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ცხელი პროდუქცია

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

First, feel the weight, tightness and thickness of the black tea cords with your hands. The cords of high-quality black tea are relatively tight, and the one that is heavy is better, and the one that is rough and light is worse. The main purpose of touchi

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

2021-04-27 18:27:24

Qimen black tea, or Qihong for short, is a treasure of traditional Chinese Kung Fu black tea. It is a famous tea in history. It was produced in the late 19th century and is one of the world’s three high-flavor teas. "Prince Tea" and other

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

2021-04-27 18:27:12

Lapsang Souchong black tea entered Europe in 1610. In 1662, when Princess Catherine of Portugal married King Charles II, her dowry contained boxes of Chinese Lapsang Souchong black tea. Since then, black tea was brought to the British court, and drinking

შავი ჩაი ჩინეთში

შავი ჩაი ჩინეთში

2021-04-27 18:26:57

The originator of black tea is in China. The earliest black tea in the world was invented by tea farmers in the Wuyishan tea area in Fujian during the Ming Dynasty in China, and it was named " Lapsang souchong". The Jiang family in Tongmu Villag

Დაგვიკავშირდით

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

პირველი, იგრძენი შავი ჩაის ტვინის წონა, სიმჭიდროვე და სისქე ხელებით. მაღალი ხარისხის კაბელები შავი ჩაი შედარებით მჭიდროა და ის, რაც მძიმეა, უკეთესია, ხოლო ის, რაც უხეში და მსუბუქია, უარესია. ხელით შეხების ძირითადი მიზანი არის შავი ჩაის სიმშრალის გაგება. აიღეთ ჩაის ჯოხი ხელთ. ჩვეულებრივ მშრალ ჩაის აქვს წებოვანი შეგრძნება და ადვილად იშლება. თითებით შეიზილეთ, რომ ფხვნილი იყოს. თუ ეს არის ნესტიანი ჩაი, მას ეს თვისება არ აქვს. ამასთან, ჩაის ფოთლებს შეხებისას, ზედმეტად არ დაიჭიროთ ხელი, რომ ხელი არ აიღოთ ხელების ოფლმა ჩაის ფოთლებში და ჩაის ფოთლები ნესტიანი გახდეს.

აიღეთ ერთი მუჭა მშრალი ჩაი და განათავსეთ იგი თეთრი ქაღალდის ან თეთრი ფაიფურის ფირფიტაზე. ფირფიტა ორივე ხელით მოაბრუნეთ საათის ისრის მიმართულებით ან ისრის საწინააღმდეგოდ, რომ დააკვირდეთ, გამხმარი შავი ჩაის ფორმა ერთგვაროვანია და თუ არა ფერი თანმიმდევრული. ზოგიერთმა ასევე უნდა დაინახოს, აქვს თუ არა მას ოქროს ცენტი. გარდა ამისა, ხარშვის შემდეგ შეგიძლიათ განასხვავოთ წვნიანის ფერი და ფოთლის ფსკერი. მაღალხარისხიანი შავი ჩაის წვნიანი ფერი არის ნათელი წითელი, მკაფიო და კაშკაშა, ფოთლის ქვედა კი მთლიანად გაშლილი, თანაბარი, ტექსტურა კი რბილია; წვნიანი ფერი არასრულფასოვანი ჩაი და inferior ჩაი უფრო მუქი და ბუნდოვანია, და inferior ჩაი შემორჩენილი გემოთი გამოიხატება. ფოთლების ბოლო არ არის განვითარებული და ფერი არის მოსაწყენი.