email

ცხელი პროდუქცია

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

First, feel the weight, tightness and thickness of the black tea cords with your hands. The cords of high-quality black tea are relatively tight, and the one that is heavy is better, and the one that is rough and light is worse. The main purpose of touchi

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

2021-04-27 18:27:24

Qimen black tea, or Qihong for short, is a treasure of traditional Chinese Kung Fu black tea. It is a famous tea in history. It was produced in the late 19th century and is one of the world’s three high-flavor teas. "Prince Tea" and other

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

2021-04-27 18:27:12

Lapsang Souchong black tea entered Europe in 1610. In 1662, when Princess Catherine of Portugal married King Charles II, her dowry contained boxes of Chinese Lapsang Souchong black tea. Since then, black tea was brought to the British court, and drinking

შავი ჩაი ჩინეთში

შავი ჩაი ჩინეთში

2021-04-27 18:26:57

The originator of black tea is in China. The earliest black tea in the world was invented by tea farmers in the Wuyishan tea area in Fujian during the Ming Dynasty in China, and it was named " Lapsang souchong". The Jiang family in Tongmu Villag

Დაგვიკავშირდით

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

PU \ 'er ჩაის შენახვა (1)

2021-04-10 15:47:54

ზოგადად, მწიფე ჩაი ნორმალური დუღილი უფრო ადვილია გემოვნების შემდეგ ორიდან სამ წლამდე ინახება. თუ ეს ოდნავ ფერმენტირებული, ის მიიღებს სამ წელიწადს ან უფრო მეტს გემოვნებას. თუ დუღილი ძალიან მძიმეა, საპირისპიროა ჭეშმარიტი. გამოყენებული მასალების კლასის, უმაღლესი კლასის, ნაკლებად ხელსაყრელი მოგვიანებით ტრანსფორმაციის. პირიქით, PU "ER TEA- ს ქვედა კლასს უკეთესი ტრანსფორმაცია აქვს მოგვიანებით.

შეიქმნა სუფთა, უსუნო, მუქი და შედარებით მშრალი ადგილი სახლში, როგორიცაა სასწავლო ოთახი, მოამზადოს მეწამული თიხის ქოთანში ან თიხის ქოთანში, გაწმენდა და მშრალი ეს, შემდეგ კი ჩაი ან ნახშირის ამოღება სუნი. მას შემდეგ, რაც საშრობი, ჩაი ჩაიცვით მას სატანკო (ქსოვილის ქაღალდი) და მოიცავს მას, განათავსეთ იგი მე -2 სართულზე წიგნის თაროზე, დაშორებით ადგილზე და კედელი, და შემდეგ შეამოწმეთ იგი ყოველ ჯერზე.

1. ტემპერატურა

ტემპერატურა PU "ER თეა შენახვის გარემო ზოგადად შორის 20-30 ° C. ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი ტემპერატურა არ არის კარგი დაბერების PU" ER თეა; ამავდროულად, თავიდან აცილება კონდიცირებისა და შიდა შუქის თავიდან ასაცილებლად PU "ER თეა.

2. სინესტე

შედარებითი ტენიანობა შენარჩუნებულია 65% -მდე და 75% -მდე. ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი ტენიანობა ასევე არ არის ხელს უწყობს PU "ER თეა, როდესაც კლიმატი არის მშრალი, PU" ER თეა (განსაკუთრებით ნედლეული ჩაი) შევა პასიური სახელმწიფო, რომელიც არ არის კარგი დაბერებისათვის. , თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ humidifier სათანადოდ გაზრდის საჰაერო ტენიანობის ან ხშირად wipe სართული სველი პირსახოცი, რომელსაც შეუძლია ორივე humidify და გაწმენდა სართული.