email

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

ცხელი პროდუქცია

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

First, feel the weight, tightness and thickness of the black tea cords with your hands. The cords of high-quality black tea are relatively tight, and the one that is heavy is better, and the one that is rough and light is worse. The main purpose of touchi

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

2021-04-27 18:27:24

Qimen black tea, or Qihong for short, is a treasure of traditional Chinese Kung Fu black tea. It is a famous tea in history. It was produced in the late 19th century and is one of the world’s three high-flavor teas. "Prince Tea" and other

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

2021-04-27 18:27:12

Lapsang Souchong black tea entered Europe in 1610. In 1662, when Princess Catherine of Portugal married King Charles II, her dowry contained boxes of Chinese Lapsang Souchong black tea. Since then, black tea was brought to the British court, and drinking

შავი ჩაი ჩინეთში

შავი ჩაი ჩინეთში

2021-04-27 18:26:57

The originator of black tea is in China. The earliest black tea in the world was invented by tea farmers in the Wuyishan tea area in Fujian during the Ming Dynasty in China, and it was named " Lapsang souchong". The Jiang family in Tongmu Villag

Დაგვიკავშირდით

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

2021-04-27 18:26:35

DL-6CWD-580 Green Black Tea Leaves Withering Process Trough Machine For Tea/Green-Black-Tea-Leaves-Withering-Process-Trough-Machine-For-Tea

ტექნიკური მიზნები
ეს ტექნოლოგია ძირითადად ეხება ახალი ფოთლების არათანაბარი გაცვეთა პრობლემებს შავი ჩაის დამუშავების პროცესში, გაცვეთა პროცესი იზღუდება ბუნებრივი გარემოთი, გახანგრძლივება ძალიან გრძელია და მთელი პროცესი ძვირია. ამ ტექნოლოგიის გამოყენებას შეუძლია კარგად მოაწესრიგოს ჩაქრობის გარემო, ეფექტურად გააკონტროლოს ჩაქრობის დრო, გააუმჯობესოს ახალი ფოთლების გახმობის ეფექტი და ეფექტურობა და დაზოგოს შრომა.


შესაფერისი ტერიტორია
ჩინეთში შავი ჩაის წარმოების ძირითადი ადგილებია, განსაკუთრებით წვიმიან ადგილებში, ჩაის სეზონზე.


ტექნიკური პუნქტები
ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლირებადი და მსუბუქი დანამატი: გამქრალ ოთახში ტემპერატურა კონტროლდება 25 ~ 38 the ფარგლებში, ფარდობითი ტენიანობა კონტროლდება 55% 85% ფარგლებში; სინათლის ინტენსივობაა 2000 ~ 4000 ლ.
რეგულირებადი დრო და დრო ფოთლის მოქცევისთვის: ახალი ფოთლების მთელი გამხმარი ციკლი რეგულირდება 6 – დან 12 საათამდე; დროის ავტომატური ფოთლის მოქცევის დრო 3 – დან 6 – ჯერ, თითოეული ფოთლის მოქცევის საერთო დროა 30 – დან 40 წუთამდე.
როდესაც გამშრალი ფოთლების წყლის შემცველობა 55% 60% იქნება, გახმება საშუალო იქნება. დააჭირეთ გამონადენის ღილაკს და ახალი ფოთლები ავტომატურად დაასრულებენ განმუხტვის პროცესს და გადაადგილდებიან მოძრავი პროცესისკენ.


Სიფრთხილის ზომები
როდესაც ახალი ფოთლები მივა ქარხანაში, ხოლო ახალი ფოთლები თანაბრად გადაიტანება აპარატში ვერტიკალური გადმოცემით, ფოთლის ჰომოგენიზატორის სიმაღლე მოწესრიგებულია ფოთლის ამჟამინდელი მოცულობის შესაბამისად და ფოთლის ერთგვაროვნების ეფექტი საუკეთესოა; ხელახლა მოაწესრიგეთ ფოთლის ჰომოგენიზატორი.
Theმშრალი გარემოს ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 35, წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს გამოიწვევს ახალი ფოთლების სერიოზულ წითელ შეცვლას. თქვენ არ უნდა გაზარდოთ ტემპერატურა ბრმად, რომ გაცვეთილი დრო შემცირდეს.
Leaf ფოთლის ბრუნვის ავტომატური პროგრამის დაყენებისას ყურადღება მიაქციეთ ვერტიკალური ტრანსმისიის და სარტყლის სიჩქარის დაყენებას, რომ არ იყოს ძალიან სწრაფი, წინააღმდეგ შემთხვევაში ადვილია ფოთლის არათანაბარი გავრცელების გამოწვევა.