DL-6CHZ-34 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 2 თარო, 36 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 34 მ 2, ტევადობა 100-170 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-Q18 ერთდროულად იყენებს ელექტროენერგიისა და გაზის გათბობას, გათბობის სიჩქარე 40% -ით გაიზარდა, მეტი ენერგიის დაზოგვა, მას აქვს 16 ფენა 120 სმ უჯრა, ტევადობა დაახლოებით 55-90 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-14 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 14,5 მ 2, ტევადობა 60-75 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CFZ-999 სახელმძღვანელო შევსების აპარატს შეუძლია შეავსოს 1-999 გრამიანი მასალა, დამზადებულია ყველა უჟანგავი ფოლადისგან, მარტივი მოქმედება, სწრაფი წონა, უკეთესი გამოყენება სახელმძღვანელო დალუქვით
DL-3CXP-110 გამოიყენეთ MITSUBISHI TU33 2 ინსულტის ძრავა, სიმძლავრე 1.0 კვტ 1.25HP, მოცულობა 32.6cc, 1140 მმ წრფივი დანა, შესაფერისი ჩაის ბაღის გასათბობად, უფრო ეფექტური გასხვლა.
ეს ჩაის ჩანთების შესაფუთი აპარატი შესაფერისია ყველა სახის ჩაის ავტომატური შესაფუთად. იგი ძირითადად გამოიყენება პლასტმასის ჩაის პაკეტების შესაფუთად, შეფუთვის დიაპაზონში 1-50 გრ.
DL-6CHZ-9 იყენებს ელექტროენერგიულ გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 90 სმ მრგვალი პლატა, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 9 მ 2, ტევადობა 27-36 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-5 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 14 ფენა 70 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 5 მ 2, ტევადობა 15-20 კგ თითო პარტიაზე.
შავი ჩაის დუღილის მიზანია შეიტანოს შინაარსის ღრმა ცვლილებები და მოამზადოს სუბსტრატი შავი ჩაის უნიკალური ფერის, არომატისა და გემოვნების თვისებების შესაქმნელად. შავი ჩაის დუღილის არსი არის ქიმიური ცვლილებების პროცესი, პოლიფენოლის ნაერთების ღრმა დაჟანგვით. როგორ გავაკონტროლოთ შავი ჩაის დუღილის დრო და ტემპერატურა?
ჩვეულებრივ, შავი ჩაი დუღდება 4 – დან 6 საათამდე. ამასთან, დუღილის სპეციფიკური დრო დამოკიდებულია ჩაის ასაკსა და სინაზე, ცივ და ცხელ ამინდზე, სიმშრალეზე, სისველეზე და გადახვევის ხარისხზე. საერთოდ, ახალგაზრდა ფოთლები, კარგად გამომწვარი ნედლეული და მაღალი დუღილის ტემპერატურა სწრაფად დუღდება და დრო შედარებით მოკლეა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, დრო უფრო გრძელი იქნება. დამხვდა, რომ 12 საათის განმავლობაში არ არის ფერმენტირებული. სანამ დუღილის დროს არ არის მჟავე ან წებოვანი. ჩაის მწარმოებელმა უნდა გააკონტროლოს დუღილის მიმდინარეობა.
დუღილის დრო მხოლოდ მითითების მაჩვენებელია. უნდა დასრულდეს თუ არა დუღილი, ან უნდა ემყარებოდეს დუღილის ხარისხს. ზომიერად დუღილი ზოგადად ემყარება იმ ფაქტს, რომ ფოთლის ფერი მოწითალო-მოყვითალო ხდება, ლურჯი აურა ქრება, ხოლო ყვავილის და ხილის არომატი სტანდარტული ჩანს. თუ ეს მასობრივი წარმოებაა, საბოლოოდ გამოიყენეთ შეფასების მეთოდი, რომ გადახედოთ წვნიანის ფერს, დააგემოვნოთ გემო, დაათვალიეროთ ფოთლის ფსკერი და შეამოწმოთ დუღილის ხარისხი. წიგნში ნათქვამია რამდენია ტემპერატურა და ტენიანობა და რამდენი საათია ნორმალური. ზედა ჩაის მწარმოებელი მხოლოდ ამბობს: "უყურე ჩაის და მოამზადე ჩაი". შიგნით გზა ძალიან იდუმალია!
შავი ჩაის სრულად ავტომატური დუღილის მანქანა
ტემპერატურა დიდ გავლენას ახდენს დუღილის ხარისხზე, მათ შორის ჰაერის ტემპერატურაზე და ფოთლის ტემპერატურაზე. ტემპერატურის დონე პირდაპირ გავლენას ახდენს ფოთლის ტემპერატურაზე. დუღილის პროცესში პოლიფენოლის ნაერთები იჟანგება და ეგზოთერმიულია, რაც ზრდის ფოთლის ტემპერატურას. ფოთლის ტემპერატურა იცვლება კანონიდან დაბალიდან მაღალ და შემდეგ დაბალი. დუღილის ფოთლის ტემპერატურა უნდა იყოს დაცული 30 at, ხოლო ტემპერატურა 24 ℃ ~ 25 at. ტემპერატურა და ფოთლის ტემპერატურა არ უნდა იყოს ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი. თუ ფოთლის ტემპერატურა ძალიან მაღალია და აღემატება 40 ° C- ს, დუღილის ცვლილებები ძალიან ინტენსიური იქნება, რის შედეგადაც მიიღება დაბალი არომატი და დაბალი გემო და მუქი ფერი, რაც სერიოზულად აზიანებს ხარისხს. ამიტომ, მაღალ ტემპერატურულ სეზონში უნდა იქნას მიღებული გაგრილების ზომები, ხოლო გაშლილი ფოთლები უნდა იყოს თხელი, რათა ხელი შეუწყოს სითბოს გაფრქვევას და გაგრილებას. თუ ტემპერატურა ძალიან დაბალია, დუღილის დრო გახანგრძლივდება და ენდოპლაზმური ტრანსფორმაცია სრულად ვერ განვითარდება. ამიტომ, როდესაც ფოთლის ტემპერატურა ძალიან დაბალია, ფოთლის ფენა უნდა გასქელდეს სითბოს შენარჩუნების ხელშესაწყობად და საჭიროების შემთხვევაში უნდა იქნას მიღებული სხვა გათბობის ზომები.