DL-6CHZ-34 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 2 თარო, 36 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 34 მ 2, ტევადობა 100-170 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-Q18 ერთდროულად იყენებს ელექტროენერგიისა და გაზის გათბობას, გათბობის სიჩქარე 40% -ით გაიზარდა, მეტი ენერგიის დაზოგვა, მას აქვს 16 ფენა 120 სმ უჯრა, ტევადობა დაახლოებით 55-90 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-14 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 14,5 მ 2, ტევადობა 60-75 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CFZ-999 სახელმძღვანელო შევსების აპარატს შეუძლია შეავსოს 1-999 გრამიანი მასალა, დამზადებულია ყველა უჟანგავი ფოლადისგან, მარტივი მოქმედება, სწრაფი წონა, უკეთესი გამოყენება სახელმძღვანელო დალუქვით
DL-3CXP-110 გამოიყენეთ MITSUBISHI TU33 2 ინსულტის ძრავა, სიმძლავრე 1.0 კვტ 1.25HP, მოცულობა 32.6cc, 1140 მმ წრფივი დანა, შესაფერისი ჩაის ბაღის გასათბობად, უფრო ეფექტური გასხვლა.
ეს ჩაის ჩანთების შესაფუთი აპარატი შესაფერისია ყველა სახის ჩაის ავტომატური შესაფუთად. იგი ძირითადად გამოიყენება პლასტმასის ჩაის პაკეტების შესაფუთად, შეფუთვის დიაპაზონში 1-50 გრ.
DL-6CHZ-9 იყენებს ელექტროენერგიულ გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 90 სმ მრგვალი პლატა, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 9 მ 2, ტევადობა 27-36 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-5 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 14 ფენა 70 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 5 მ 2, ტევადობა 15-20 კგ თითო პარტიაზე.
ტექნიკური მიზნები
ეს ტექნოლოგია ძირითადად ეხება ახალი ფოთლების არათანაბარი გაცვეთა პრობლემებს შავი ჩაის დამუშავების პროცესში, გაცვეთა პროცესი იზღუდება ბუნებრივი გარემოთი, გახანგრძლივება ძალიან გრძელია და მთელი პროცესი ძვირია. ამ ტექნოლოგიის გამოყენებას შეუძლია კარგად მოაწესრიგოს ჩაქრობის გარემო, ეფექტურად გააკონტროლოს ჩაქრობის დრო, გააუმჯობესოს ახალი ფოთლების გახმობის ეფექტი და ეფექტურობა და დაზოგოს შრომა.
შესაფერისი ტერიტორია
ჩინეთში შავი ჩაის წარმოების ძირითადი ადგილებია, განსაკუთრებით წვიმიან ადგილებში, ჩაის სეზონზე.
ტექნიკური პუნქტები
ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლირებადი და მსუბუქი დანამატი: გამქრალ ოთახში ტემპერატურა კონტროლდება 25 ~ 38 the ფარგლებში, ფარდობითი ტენიანობა კონტროლდება 55% 85% ფარგლებში; სინათლის ინტენსივობაა 2000 ~ 4000 ლ.
რეგულირებადი დრო და დრო ფოთლის მოქცევისთვის: ახალი ფოთლების მთელი გამხმარი ციკლი რეგულირდება 6 – დან 12 საათამდე; დროის ავტომატური ფოთლის მოქცევის დრო 3 – დან 6 – ჯერ, თითოეული ფოთლის მოქცევის საერთო დროა 30 – დან 40 წუთამდე.
როდესაც გამშრალი ფოთლების წყლის შემცველობა 55% 60% იქნება, გახმება საშუალო იქნება. დააჭირეთ გამონადენის ღილაკს და ახალი ფოთლები ავტომატურად დაასრულებენ განმუხტვის პროცესს და გადაადგილდებიან მოძრავი პროცესისკენ.
Სიფრთხილის ზომები
როდესაც ახალი ფოთლები მივა ქარხანაში, ხოლო ახალი ფოთლები თანაბრად გადაიტანება აპარატში ვერტიკალური გადმოცემით, ფოთლის ჰომოგენიზატორის სიმაღლე მოწესრიგებულია ფოთლის ამჟამინდელი მოცულობის შესაბამისად და ფოთლის ერთგვაროვნების ეფექტი საუკეთესოა; ხელახლა მოაწესრიგეთ ფოთლის ჰომოგენიზატორი.
Theმშრალი გარემოს ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 35, წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს გამოიწვევს ახალი ფოთლების სერიოზულ წითელ შეცვლას. თქვენ არ უნდა გაზარდოთ ტემპერატურა ბრმად, რომ გაცვეთილი დრო შემცირდეს.
Leaf ფოთლის ბრუნვის ავტომატური პროგრამის დაყენებისას ყურადღება მიაქციეთ ვერტიკალური ტრანსმისიის და სარტყლის სიჩქარის დაყენებას, რომ არ იყოს ძალიან სწრაფი, წინააღმდეგ შემთხვევაში ადვილია ფოთლის არათანაბარი გავრცელების გამოწვევა.