DL-6CHZ-34 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 2 თარო, 36 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 34 მ 2, ტევადობა 100-170 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-Q18 ერთდროულად იყენებს ელექტროენერგიისა და გაზის გათბობას, გათბობის სიჩქარე 40% -ით გაიზარდა, მეტი ენერგიის დაზოგვა, მას აქვს 16 ფენა 120 სმ უჯრა, ტევადობა დაახლოებით 55-90 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-14 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 14,5 მ 2, ტევადობა 60-75 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CFZ-999 სახელმძღვანელო შევსების აპარატს შეუძლია შეავსოს 1-999 გრამიანი მასალა, დამზადებულია ყველა უჟანგავი ფოლადისგან, მარტივი მოქმედება, სწრაფი წონა, უკეთესი გამოყენება სახელმძღვანელო დალუქვით
DL-3CXP-110 გამოიყენეთ MITSUBISHI TU33 2 ინსულტის ძრავა, სიმძლავრე 1.0 კვტ 1.25HP, მოცულობა 32.6cc, 1140 მმ წრფივი დანა, შესაფერისი ჩაის ბაღის გასათბობად, უფრო ეფექტური გასხვლა.
ეს ჩაის ჩანთების შესაფუთი აპარატი შესაფერისია ყველა სახის ჩაის ავტომატური შესაფუთად. იგი ძირითადად გამოიყენება პლასტმასის ჩაის პაკეტების შესაფუთად, შეფუთვის დიაპაზონში 1-50 გრ.
DL-6CHZ-9 იყენებს ელექტროენერგიულ გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 90 სმ მრგვალი პლატა, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 9 მ 2, ტევადობა 27-36 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-5 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 14 ფენა 70 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 5 მ 2, ტევადობა 15-20 კგ თითო პარტიაზე.
ცეილონის სიმაღლეების შავი ჩაი ყველაზე ცნობილია უო ჩაით, რომელიც შრი-ლანკის მთიანი რაიონის აღმოსავლეთ მხარეს არის წარმოებული და ერთ – ერთია მსოფლიოში ოთხი მთავარი შავი ჩაისგან. შრიის აღმოსავლეთი მხარე ლანკის მთიანი მთელი წლის განმავლობაში ღრუბლებით სავსეა. ზამთარში ჩრდილო – აღმოსავლეთის მუსონების აფეთქება უფრო მეტ ნალექებს იწვევს (შემდეგი წლის ნოემბრიდან თებერვლამდე), რაც არახელსაყრელია ჩაის პლანტაციის წარმოებისთვის. ამიტომ, ჩაის საუკეთესო ხარისხი მიიღება ივლისიდან სექტემბრამდე. დასავლეთის მხრიდან, სამხრეთ – დასავლეთის მუსონური წვიმის გავლენის გამო ზაფხულში (მაისი – აგვისტო), წარმოებულია თინგბულას ჩაი და ნუვარა ელიას ჩაი საუკეთესოდ მიიღება იანვრიდან მარტამდე.
ასამის შავი ჩაი მზადდება ასამის ხეობაში, ასამ ჰიმალაის მთისწინეთში, ინდოეთის ჩრდილო-აღმოსავლეთში. ადგილობრივი მზიანი ძლიერია და საჭიროა კიდევ ერთი ხის დარგვა, რათა ჩაის ხეები ზომიერად იყოს ჩრდილში; უხვი ნალექის გამო, ხელს უწყობს ტროპიკული ასამის ჩაის ხეების აყვავებას. საუკეთესო ხარისხის კრეფა ივნისიდან ივლისამდე, მაგრამ შემოდგომის ჩაი ოქტომბრიდან ნოემბრამდე უფრო სურნელოვანია. ასამ შავი ჩაი, ჩაის ფორმა არის თხელი და ბრტყელი, ხოლო ფერი მუქი ყავისფერია; წვნიანი არის მუქი წითელი და ოდნავ ყავისფერი, მსუბუქი ალაოს და ვარდის სურნელით და ძლიერი გემოთი.