DL-6CHZ-34 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 2 თარო, 36 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 34 მ 2, ტევადობა 100-170 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-Q18 ერთდროულად იყენებს ელექტროენერგიისა და გაზის გათბობას, გათბობის სიჩქარე 40% -ით გაიზარდა, მეტი ენერგიის დაზოგვა, მას აქვს 16 ფენა 120 სმ უჯრა, ტევადობა დაახლოებით 55-90 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-14 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 14,5 მ 2, ტევადობა 60-75 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CFZ-999 სახელმძღვანელო შევსების აპარატს შეუძლია შეავსოს 1-999 გრამიანი მასალა, დამზადებულია ყველა უჟანგავი ფოლადისგან, მარტივი მოქმედება, სწრაფი წონა, უკეთესი გამოყენება სახელმძღვანელო დალუქვით
DL-3CXP-110 გამოიყენეთ MITSUBISHI TU33 2 ინსულტის ძრავა, სიმძლავრე 1.0 კვტ 1.25HP, მოცულობა 32.6cc, 1140 მმ წრფივი დანა, შესაფერისი ჩაის ბაღის გასათბობად, უფრო ეფექტური გასხვლა.
ეს ჩაის ჩანთების შესაფუთი აპარატი შესაფერისია ყველა სახის ჩაის ავტომატური შესაფუთად. იგი ძირითადად გამოიყენება პლასტმასის ჩაის პაკეტების შესაფუთად, შეფუთვის დიაპაზონში 1-50 გრ.
DL-6CHZ-9 იყენებს ელექტროენერგიულ გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 90 სმ მრგვალი პლატა, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 9 მ 2, ტევადობა 27-36 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-5 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 14 ფენა 70 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 5 მ 2, ტევადობა 15-20 კგ თითო პარტიაზე.
Qimen შავი ჩაი, ან მოკლედ Qihong, ტრადიციული საგანძურია ჩინური კუნგ ფუ შავი ჩაი . ეს ისტორიაში ცნობილი ჩაია. იგი დამზადდა მე -19 საუკუნის ბოლოს და არის მსოფლიოში ერთ – ერთი სამი მაღალი გემოვნების მქონე ჩაი. პრინცი ჩაი და სხვა რეპუტაციები. Qimen შავი ჩაი კლასიფიცირდება 1 – დან 7 – ე კლასებში მისი ხარისხის მიხედვით. იგი ძირითადად წარმოებულია ციმენის ოლქში, ანჰუის პროვინციაში. მცირე რაოდენობით იგი ასევე მზადდება მეზობელ ქვეყნებში, როგორიცაა შიტაი, დონჟი, იქსიანი და გვიჩი, და ძირითადად ექსპორტირდება დიდ ბრიტანეთში, ნიდერლანდებსა და გერმანიაში. მრავალი წლის განმავლობაში ათობით ქვეყანა და რეგიონი, მათ შორის იაპონია და რუსეთი, ჩინეთის სახელმწიფო ცერემონიალებად იქცა.
დარჯილინგის შავი ჩაი მზადდება ინდოეთში, დასავლეთ ბენგალის ჩრდილოეთ პროვინციაში, ჰიმალაის დარჯელინგის პლატოზე. ეს არის მსოფლიოში ერთ-ერთი მთავარი ოთხი შავი ჩაი. დარჯილინგის შავი ჩაის აქვს საუკეთესო ხარისხი მეორე ჩაის მაისიდან ივნისამდე და ცნობილია როგორც შამპანური შავ ჩაში . დარჯილინგის შავი ჩაის აქვს მაღალი სტატუსი. პირველი ჩაი მარტში და აპრილში ძირითადად არის ფირუზისფერი OP, ხოლო მეორე ჩაი არის FOP ოქროს ფერით. მისი წვნიანი ნარინჯისფერ-ყვითელია და აქვს სურნელოვანი და ელეგანტური სურნელი. უმაღლესი ხარისხის დარჯილინგის შავი ჩაი განსაკუთრებით ყურძნის მსგავსია, დახვეწილი და რბილი გემოთი. სასმელია გაზაფხულზე და შემოდგომაზე. ასევე შესაფერისია რძის ჩაის, ცივი ჩაის და სხვადასხვა ლამაზი ჩაის დასამზადებლად. ხელოსნობა იმ დროს Zhengshan Souchong- ის ხელოსნებმა ჩამოიტანეს და გარდაქმნეს.